MUTIARA KATA HARI INI

Wednesday, July 20, 2011

Rabu Bisu - Gambarnya kat atas tu. Letak kat sini gambo kecik. Klikle kat pipike, matake, hidungke, mulutke...nanti dia ketawa, tandanya tak bisu.


mood masih tak sedap.

tension

tapi tak apa

orang asli

lebih baik

daripada

orang tiruan

26 comments:

kakcik July 19, 2011 at 5:25 PM  

Ha... kan kakcik dah kata, orang asli lebih baik dari orang tiruan! :)

ahmad humairi July 19, 2011 at 5:28 PM  

Betul kakcik....tu yang saya tulihtu. Terima kasih ya.

Abd Razak July 19, 2011 at 5:33 PM  

Assalamualaikum cikgu...

Ada ustaz kata orang asli ni orang yang sangat jaga agama dalam dirinya, sampai bab makruh pun tak berani nak buat apatah lagi yang jelas haram.

Orang tiruan tu faham-faham ajelah cikgu..moga Allah buka hati mereka dan campakkan iman di dalamnya..

ahmad humairi July 19, 2011 at 5:37 PM  

w/salam Abd Razak,

Terima kasih.

Moga saya tak menjadi orang tiruan tu.

Kakzakie July 19, 2011 at 5:59 PM  

Kakak suka lihat budak comel....

ahmad humairi July 19, 2011 at 6:03 PM  

Kakzakie,

Saya pun.

Kakak saya kata muka saya cam muka dialah masa kecik-kecik dulu...memang comel!

Mommy Fara July 19, 2011 at 6:22 PM  

Comelnya....

Kenapa ada orang asli dgn org tiruan? Saya tertinggal bas ke?

ahmad humairi July 19, 2011 at 7:27 PM  

Mommy Fara,

Wajah comel saya di suatu masa dahulu, zaman malaysia merdeka...

Ada entri tersembunyi kat ruang posts tu....drag ruang tu, nanti tahulah ceritanya...huuu

sahromnasrudin July 19, 2011 at 9:21 PM  

saya tak terkata tengok wajah yang suci tue.....nak kata apa erk...tak yah kata la, cikgu......

makdara TERdiva July 19, 2011 at 9:28 PM  

kreatif N3 cikgu kalini..
saya pun nak terai buat la jugak.. haha!

ORLANDO AHMAD July 20, 2011 at 7:30 AM  

yg gua tau cinta tiruan hahaha

sayangsayangibu July 20, 2011 at 7:35 AM  

pasal apa ramai yg rabu bisu ye?

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:07 PM  

sahrom,

berkata-katalah di dalam hati....

yangbaik July 20, 2011 at 5:08 PM  

tak paham.... tolong!!!!

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:08 PM  

MDT,

terai, terai...pasti boleh!

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:09 PM  

shameel,

kita semua telah melalui kecomelan itu.

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:10 PM  

orlando,

yang asli dan yang tiruan sentiasa bersaing, hati-hati.

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:12 PM  

sayangsayang ibu,

sape-sape yang nak jadi bisu setiap rabu je....letak gambo, xyah cerita.

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:17 PM  

ibuintan,

Mata yang merenung jauh ke masa hadapannya....mungkin mengikut jejak ayahnya si " Daddy Cool "

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:18 PM  

blog.tips.kurus,

...dah jenuh kena cium pipinya tu..

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:20 PM  

YB,

Saya pun tak fahan apa yang ko tak faham. Leh khususkannya? Insya Allah aku tolong...hehe

MOH KEMBARA July 23, 2011 at 10:56 PM  

Assalamualaikum Cikgu, cikgu pinjam gambor anok orang ni? Comey gak baby ni...

ahmad humairi July 24, 2011 at 7:15 PM  

w/salam yong mohkembara,

apaknye dah benokan...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

TOP VISITOR

Statistik Pelawat Hari Ini

Try us on Wibiya!

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP