MUTIARA KATA HARI INI

Monday, July 18, 2011

Entri Halimunan - Nak baca kena ikhtiar (Gangguan Mood)



Cikgu Humairi Meninggal


kan SK Sungai Galah.

Bertukar ke sekolah baru

SK Cenderong Kelubi....

sekolah orang Asli.

20 comments:

yangbaik July 18, 2011 at 5:36 AM  

rasa seperti masuk ke alam bunian plak... hehehe twink!!!

Daddy Cool,  July 18, 2011 at 8:42 AM  

Kah..kah..kah..

Mike memang kreatif...

Layan je la...best sekolah tu, padang takder pagor..

DDrfauziah July 18, 2011 at 11:01 AM  

Aslmkm Cikgu.
Gitu ya halimunan Cikgu? :)
Selagi adabnya, 'saya yang menurut perintah' begitu la kot gayanya. Itu adalah antara pasalnya Kak G tak boleh keje gomen.
Tapi, lihatlah kepada positifnya ya.

Abd Razak July 18, 2011 at 3:29 PM  

Assalamualaikum...

Selamat bertugas di tempat baru cikgu..moga dapat mencurah segala pengalaman di sana..

ahmad humairi July 18, 2011 at 5:40 PM  

YB,

sama cam saya masuk ke sana....moga bertemu puteri bunian....blink!

ahmad humairi July 18, 2011 at 5:43 PM  

Daddy Cool,

ermmm....aku nak mintak ekon khas kat bilik aku nanti....jangan jeles...hehe

(bilik sekarang pun ekon...kata cikgu not)

ahmad humairi July 18, 2011 at 5:46 PM  

w/salam kak G,

Mungkin juga ada baiknya.
Boleh juga saya kerjakan kebun sawit kat tanah-tanah kosong sekitar kawasan sana....huuu.

ahmad humairi July 18, 2011 at 5:47 PM  

w/salam Abd Razak,

Terima kasih atas doa.

Buat saya bertambah semangat!

sahromnasrudin July 18, 2011 at 5:47 PM  

assalamualaikum cikgu...

mata saya rabun kot coz tak nampak apa2 hehehehe..

p/s: sebenarnya nak citer baru kne hentam kat PD heheheheehe

ahmad humairi July 18, 2011 at 5:56 PM  

w/salam sahrom,

Teruk ke kena hentamnya? Ceritala kat entri yang akan datang....Happy birthday to you.

...sahrom xpat baca la tu, entri halimunan tu....ce cuba pandu terai test beberapa kali lagi.

kakcik July 18, 2011 at 6:48 PM  

Bertukar ke sekolah Orang Asli? Tak mengapa - lebih baik dari di tukarkan ke sekolah orang tiruan! :)

Mommy Fara July 18, 2011 at 6:54 PM  

halimunan? sy nmpk putih....tp bukan kabus.

ahmad humairi July 18, 2011 at 8:06 PM  

Kakcik,

Betul jugak kata kakcik. "The Original People" lebih baik dari sekolah orang tiruan.

Semangat saya sudah kembali, terima kasih kakcik.

ahmad humairi July 18, 2011 at 8:10 PM  

Mommy Fara,

Mommy Fara pun tak nampak aksara-aksara yang membentuk perkataan tu yea....

ermmm....jangan salahkan komputer anda...visual yang sebenarnya anda nampak di skrin itu adalah benar, nyata!

Miecyber July 18, 2011 at 9:46 PM  

Adesss...kena pakai kanta pembesar nie..

Amy Syaquena July 19, 2011 at 12:29 AM  

Selamat bertugas di tempat baru cikgu..moga dapat mencurah segala pengalaman di sana..

ahmad humairi July 19, 2011 at 5:17 PM  

Tak perlu miecyber....ko highlight je...mesti jelas!

ahmad humairi July 19, 2011 at 5:19 PM  

Terima kasih Amy Syaquena. Akanku kerah kudrat yang ada mencurah bakti di tempat baru, insyaAllah.

Admin P@P July 19, 2011 at 11:39 PM  

Assalamualaikum.
Tak tahu saya macam mana nak baca. Maaf bebanyak.

TQ

ahmad humairi July 20, 2011 at 5:28 PM  

Admin P&P,

Boleh baca dengan men'drag' (highlight) ruang kosong itu..hehe

...sebab saya gunakan font warna putih!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

TOP VISITOR

Statistik Pelawat Hari Ini

Try us on Wibiya!

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP