MUTIARA KATA HARI INI

Thursday, March 17, 2011

Pra Tonton Filem Besar Dalam Sejarah Kali Pertama



Bakal menemui anda
jika panjang usia
insyaAllah

29 comments:

ibuintan March 17, 2011 at 9:03 AM  

wow... budget berapa juta ni cikgu?

takde tiket free ke?

Tahniah bakal menerima menantu

Mohamadazhan hjDesa March 17, 2011 at 9:04 AM  

salam

menarik ni cikgu :)

selamat menerima menantu ya :)

Cikgu Sue [CS] March 17, 2011 at 9:11 AM  

salam cikgu,
tetiba sy nk tgk wayang jg...hmmm selamat menyambut menantu....~~~

white rose March 17, 2011 at 5:04 PM  

tu dia....
produksi filem terunggul dari ckgu humairi...

wahahahaha...

jangan salah org yg berlakon tu nanti...

berlakon xpe, jgn betul2...

naya...naya...naya...

white rose March 17, 2011 at 5:04 PM  

tu dia....
produksi filem terunggul dari ckgu humairi...

wahahahaha...

jangan salah org yg berlakon tu nanti...

berlakon xpe, jgn betul2...

naya...naya...naya...

Kakzakie March 17, 2011 at 5:39 PM  

Syukur alhamdulillah cikgu akan menambah ahli dalam keluarga. Tak sangka kakak bayangkan anak-anak cikgu kecik-kecik lagi tau. Heeee...

Kalau tengok tarikh masuk panggung lepas rayalah ye....

sahromnasrudin March 17, 2011 at 7:34 PM  

assalamualaikum...cikgu..

sy hrp dapat tiket biaq pi ( bukan VIP ya) hehehehehehh

Elephant Village jauh tak dr ipoh??? kalau dpt tiket, kne tidor cane kot huhuhuhuhhhh

zue March 17, 2011 at 7:38 PM  

tahniah...nak terima menantu.

jgn lupa bagi tiket free kat kami...

Amy Syaquena March 17, 2011 at 7:57 PM  

Tahniah cikgu , selamat menerima menantu...

Kak Nora March 17, 2011 at 8:42 PM  

Nak tengok dulu 'Di belakang tabir' filem "Watikah Raja Sehari"...tentu hebat!

ahmad humairi March 17, 2011 at 8:49 PM  

ibuintan,

Terima kasih, bajet ciput je. Free ticket? No problem.

ahmad humairi March 17, 2011 at 8:50 PM  

w/salam Mihamadazhan,

Moga yang menarik tu terus menarik, insyaAllah.

ahmad humairi March 17, 2011 at 8:52 PM  

w/salam CS,

Jom tengok wayang...sila komen untuk penambahbaikan. Terima kasih atas sokongan.

ahmad humairi March 17, 2011 at 8:55 PM  

white rose,

insyaAllah, ianya diadaptasikan dari kisah benar....cuma ditokok tambah dengan ayat-ayat power untuk memberikan kesan yang lebih dramatik!

Nak jadik pelakon tambahan? Banyak kosong nih....hehe

ahmad humairi March 17, 2011 at 8:56 PM  

Kakzakie,

benar. Saya hanya mampu merancang, selebihnya tuhan yang menentukan.

ahmad humairi March 17, 2011 at 9:00 PM  

w/salam Saahrom,

Tiket Free tiada masalah.

Boleh aje nanti aku aturkan tempat penginapan di rumah White Rose (beso umahnya...bolehkan white Rose...ala boleh la..).

Kalau dari Selatan ke Ipoh udah kene undo balik...keluar je melalui Teluk Intan...and than drive to Elephant Village.

ahmad humairi March 17, 2011 at 9:01 PM  

terima kasih zue...silakan.

ahmad humairi March 17, 2011 at 10:00 PM  

Terima kasih Amy syaquena,

Banyak dapat BE nuffnang leh sponsor hidangan mempelai?

ahmad humairi March 17, 2011 at 10:01 PM  

Kak Nora,

Di belakang tabir, semuanya kaum kerabat aje....tak pakai krew import.

kiwi March 19, 2011 at 4:22 AM  

salam..thniah..nti x lama lg dpt cucu la tu..hehe ^^

Rashid March 19, 2011 at 8:45 AM  

wow!! tahniah ..

Tengok cover depan tupun rasa dah tak sabar nak tengok .. hehe

aby March 19, 2011 at 4:52 PM  

salam AH,
ada tempat utk aby jadi pelakon tmbahan tk ..
watak pemegang bunga manggar pun ok juga

ahmad humairi March 20, 2011 at 12:06 AM  

terima kasih kiwi,

....cucu sedara memang dah ramai nii...nak merasa cucu sendirila plak, insyaAllah.

ahmad humairi March 20, 2011 at 12:07 AM  

Rashid,

sabar, sabarr..
sabar itu sebahagian iman.
Tunggu jerr.

ahmad humairi March 20, 2011 at 12:09 AM  

w/salam aby,

Ok, ok...saya reservekan pelakon tambahan tu untuk kengkawan blogger termasuk aby...nantikan surat tawaran, kalau ada rezeki....hehe

ainhany March 20, 2011 at 11:08 PM  

salam cikgu,

wow pecah panggung nie..
harap2 tersenarai juga sebagai jemputan...ade heseasel tak nie??
hihii..
tahniah dan selamat jadi bapa pengaNtin

Temuk March 21, 2011 at 6:04 AM  

Assalamu'alaikum CIKGU HUMAIRI

Alhamdulillah & syukur kepadaNya! Tahniah, Cikgu!

Tumpang seghonok Cikgu nak bemenantu ni. Kendughi nombo beghape dah? Beghape eko lembu la gamaknya nak tumbang ni.

Didoakan semoga segala urusan berkaitan berlangsung dengan baik serta mendapat keredaan Allah jua hendaknya.

ahmad humairi March 21, 2011 at 6:16 PM  

w/salam ainhany,

kita tunggu aje tayangannya nanti, insyaAllah.

ahmad humairi March 21, 2011 at 6:19 PM  

w/salam Abang Temuk,

Alhamdulillah dan terima kasih atas doa.

Baru je nak bermenantu...itu pun kalau diizinkan Allah, panjang umur serta murah rezeki.

Saya langsung tiada pengalaman dalam hal ini. Mohon tunjuk ajar dan nasihat agar segalanya beres.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

TOP VISITOR

Statistik Pelawat Hari Ini

Try us on Wibiya!

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP