MUTIARA KATA HARI INI

Monday, July 19, 2010

DOYAN DAH BEBUNGE



(lagukan ikut melodi "Oh Carol" - Neil Sedaka)

o kome
doyan dah bebunge
jom kita keyo
makan buahnye

tempoyak
banyaknye belambak-lambak
ambik secupak
jenuh melantak


** Dusun durian untuk dijual :

Lokasi : Lubuk Kandang (Area Pasir Salak)
Luas Dusun : 2 ekar.
Harga : 58 kilo (boleh tengok kawasan dulu - kita runding harga)
Kemudahan perhubungan jalan raya. Kereta boleh terus masuk ke dusun. Terus bukak bonet - loading durian luruh bila musim tiba.

Hubungi saya kalau berminat : 012-4687159 (Cikgu Humairi).
Siapa cepat dia dapat.
e-mel : humairi@ymail.com

18 comments:

kakcikseroja July 19, 2010 at 11:19 PM  

Salam..

doyan ngan tempoyak percuma takde ke weh? :)

sahromnasrudin July 19, 2010 at 11:33 PM  

salam cikgu..cikgu nak jual tanah ke nak jual durian sahaja...
kt tempat sy nie mmg byk durian..sib bek sy bukan hantu durian..just raser ada la tapi ketagih tue dak la...mungkin dh selalu sgt makan kot heheheheh

n@m@n July 20, 2010 at 12:19 AM  

doyan..oh...


letak dalam budu bestnya..hehe

ada tag untuk cikgu humairi ye!

yangbaik July 20, 2010 at 12:46 AM  

setuju ngan naman, suka sangat letak doyan dalam budu... tambah skit nyor... huhuhuhu

Rozali July 20, 2010 at 12:58 AM  

Assalamualaikum Cikgu Humairi

wahhh, sekarang ni ramai orang jadi tauke doroan, cikgu pulah tauke dusuan, kira meningkat la tu

Wassalam

ustaz eds July 20, 2010 at 1:22 AM  

salam cikgu
dusun tak nak....durian nakkkkkk....ajak Teman bila boleh makan ekkk...kakakaka

ahmad humairi July 20, 2010 at 3:48 AM  

w/salam Kakcik,

bagi alamat...saya super pos lajukan, hari ini pos - semalam sampai dah!

ahmad humairi July 20, 2010 at 3:49 AM  

w/salam sahrom,

Jual pokok-pokoknye sekali..ada geran hak milik...ce hebohkan kat staf mike...nanti teman bagi beberapa persen...

ahmad humairi July 20, 2010 at 3:51 AM  

nama,

Terima kasih atas tag tu..sket lagi saya jawab.

kalo camtu...budoyanlah jadik nye.

ahmad humairi July 20, 2010 at 3:52 AM  

yang baik,

Hah..yang plak jadik budoyanyor....hehe...

ahmad humairi July 20, 2010 at 3:54 AM  

w/salam Rozali,

tokeh kat atas saya tu ada lagiii...saya kuli jer.

ahmad humairi July 20, 2010 at 3:55 AM  

w/salam ustaz,

nanti saya jemput ya,
..buat jemput-jemput pun sodap!

zulkbo July 20, 2010 at 4:05 AM  

salam..
saya nunggu deroyan free je ni..
he he..tak pun tempoyok udah la..la la la

aliaazuan July 20, 2010 at 5:31 AM  

Salam,

Tak mau, sbb dh ada dusun.

Err..ckgu nk jual dusun ni, dh letih mkn durian ko?

ahmad humairi July 20, 2010 at 7:05 AM  

w/salam zulkbo,

boleh jer..
kalau ada rezeki, insyaAllah.

ahmad humairi July 20, 2010 at 7:10 AM  

w/salam aa,

tak ndak bagi kat aku...leh aku tolong jualkan...hehe

Insan Marhaen July 20, 2010 at 11:00 AM  

sayangnya kalau hujan luruh, bunga pun luruh. terkanja le kite....

ahmad humairi July 20, 2010 at 5:09 PM  

IM,

Doyan skrg dah tak ikut musim sangat...sukati dia je nak berbuah...dah macam buah nyor.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

TOP VISITOR

Statistik Pelawat Hari Ini

Try us on Wibiya!

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP