MUTIARA KATA HARI INI

Tuesday, May 24, 2011

SAYONARA

Tirai MSSM 2011 telah berlabuh dengan rasminya semalam. Olahragawan dan olahragawati kejohanan telah dinobatkan kepada :




Pungutan pingat adalah seperti berikut :

Tahniah kepada semua pemenang.

Jumpa lagi pada Tahun 2012.

36 comments:

Mutiara Bernilai May 24, 2011 at 5:37 PM  

salam alaik cikgu..

wah, tahniah buat mereka berdua.
saya dulu kecik2 tak berapa aktif.
rugi lak rasa..

- GC - May 24, 2011 at 5:46 PM  

tahniah buat kotinjen kedah. dapat nombor 4. yeayyy... keh3x

Kakzakie May 24, 2011 at 5:50 PM  

Assalamualaikum cikgu,

Johor ke 7. Harap tahun depan boleh meningkat lagi....

Abd Razak May 24, 2011 at 6:44 PM  

Assalamualaikum...

Moga cikgu sihat hendaknya..

Negeri Sarawak juara nampaknya. Tahniah kepada mereka yang berjaya.

sahromnasrudin May 24, 2011 at 8:09 PM  

assalamualaikum cikgu..

tahniah buat konteinjen perak...dapat no 3 tue..memang hebat la...bravo utk semua peserta yang memeriahkan suasana..

alhamdulillah takde yang bakar bendera kan, cikgu?? heheehehee

Cikgu Ma May 24, 2011 at 9:36 PM  

salam cikgu humairi
wah tahniah kepada negeri2 yang meraih tempat pertama , kedua dan ketiga.
saya tumpang bangga Perak mendapat tempat ke 3,:).maklumlah tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat....

republik n9 May 24, 2011 at 9:53 PM  

wah3 tahniah pada pemenang, moga diorang ni jadi pelapis buat negara satu hari nanti :)

ahmad humairi May 24, 2011 at 10:51 PM  

w/salam mutiara,

tapi sekarang dah aktif kann?...tak ruginya...

ahmad humairi May 24, 2011 at 10:52 PM  

GC,

Tahniah untuk Kedah dari saya jugak...yes!, yesss!!!!

ahmad humairi May 24, 2011 at 10:53 PM  

w/salam Kakzakie,

Johor pasti bangkit. Tahniah buat squad Johor juga.

ahmad humairi May 24, 2011 at 10:55 PM  

w/salam Abd Razak,

Sarawak dan Sabah cukup unggul melahirkan atlet-atlet berwibawa...tahniah Sarawah dan Sabah juga.

ahmad humairi May 24, 2011 at 10:57 PM  

w/salam sahrom,

xde2....stadium perak ditinggalkan dalam suasana yang agak bersih berbanding dengan perlawanan bolasepak....sampah ditinggalkan di sana sini....tahniah buat semua pelajar yang terlibat!

ahmad humairi May 24, 2011 at 11:05 PM  

w/salam cikgu ma,

....inikan pula tempat berlari...kannn?

ahmad humairi May 24, 2011 at 11:06 PM  

republikn9,

Pasti!
Mereka pasti kan membanggakan Malaysia, insyaAllah.

ibuintan May 25, 2011 at 4:00 AM  

tahniah kepada kedua olahragawan/wati

tahniah kepada negeri Perak juga


wah...mesti letih teramat ye cikgu

ahmad humairi May 25, 2011 at 5:31 AM  

ibuintan,

ermmm...memang letiss sesangat...terpaksa amik mc dan doktor nasihatkan berehat di rumah.
(...eleh...macamle teruk bno saya nih).

hani@debumelukut May 25, 2011 at 6:48 AM  

akak tak aktif dlm sukan..anak2 pun semua kaki bangku.
tumpang bangga tgok budak2 yg aktif bersukan ni..

Farhan Zulhusmi May 25, 2011 at 7:01 AM  

tahniah buat mereka..teringat zaman sekolah dulu...:-)

Admin P@P May 25, 2011 at 7:19 AM  

assalamualaikum.
Tahniah buat olahragawan dan olahragawati.

paling best tengok bendera juara tu...
sarawak.

Tahniah buat semua atlit.

TQ

ahmad humairi May 25, 2011 at 5:13 PM  

Kak hani@debumelukut,

Anak-anak saya pun sama....hajat nak jadikan pemain badminton...tapi tak jadi.

ahmad humairi May 25, 2011 at 5:15 PM  

Farhanzulhusmi,

Zaman persekolahan sentiasa berada di ambang mata....memang seronok!

ahmad humairi May 25, 2011 at 5:20 PM  

w/salam admin P&P,

Sarawak dan sabah menag hebat.

Tahniah buat Sang Juara!

zue May 25, 2011 at 8:46 PM  

gerobok hiasan dia org ni mesti penuh dgn piala2 yg diterimanya.

ahmad humairi May 25, 2011 at 8:57 PM  

zue,

ermmmm....tak cukup satu showcase diaorang. Moga bakal jadi atlet Malaysia.

makdara TERdiva May 25, 2011 at 11:52 PM  

assalamualaikum cikgu..

kalau nak cari saya kat sekolah dulu2, padanglah bukan tempatnya sebab saya alah pada sukan..tsk!!
"kaki/tangan bangku"

maiyah May 26, 2011 at 3:40 AM  

assalam..

tahniah.. sy dlu mmg aktif ska bersukan.. rindu plak huhuu

Rashid May 26, 2011 at 9:06 AM  

TAhniah!!!

Dulu pernah sibuk ngan bawa pelajar olahraga. Petang je turun padang latih .. letih tapi seronok ..

aby May 26, 2011 at 5:01 PM  

salam AH,
nampak team selangor dah mcm team bola liga super juga ..
tergelincir jauh dari juara ...

tk pe..
lps ni cuba lagi

ahmad humairi May 26, 2011 at 6:06 PM  

w/salam makdara,

Patutla aritu cari kat stadium, tak jumpa!!!hehe

ahmad humairi May 26, 2011 at 6:08 PM  

w/salam maiyah,

huuuu...cubala asah bakat tu dalam sukan paralimpik...maiyah pasti boleh!

ahmad humairi May 26, 2011 at 6:08 PM  

Mohamadazahan,

Terimakasih atas ucapan.

ahmad humairi May 26, 2011 at 6:09 PM  

Rashid,

Memang memenatkan, meletihkan, tapi puas.

ahmad humairi May 26, 2011 at 6:11 PM  

w/salam aby,

Takpe2,
tak menduduki tangga teratas bukan bermakna sudah tewas....ermmm..cubalagi tahun depan.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP