MUTIARA KATA HARI INI

Wednesday, May 11, 2011

10 RIBU CAHAYA PERPADUAN 1MALAYSIA







KEDAP SK Sungai Galah komited untuk menjayakan acara Perasmian MSSM pada 20 Mei 2011 dalam 10 RIBU 'CAHAYA PERPADUAN 1MALAYSIA', yang bakal menerangi Stadium Perak serta mencatat sejarah dalam THE MALAYSIA BOOK OF RECORDS.

"PERAK SENTIASA DI PUNCAK KECEMERLANGAN"

29 comments:

makdara TERdiva May 11, 2011 at 8:23 PM  

orang perak memang cemerlang.. :D

Kakzakie May 11, 2011 at 8:30 PM  

Sampai ada yang mencangkung, berlunjur, bertengung demi nak capai misi. Tahniahlah org Perak ye....

sahromnasrudin May 11, 2011 at 8:40 PM  

assalamualaikum cikgu...

semoga negeri Perak terus makmur di bawah naungan DYMM Paduka Seri Sultan Perak Sultan Azlan Shah..

ahmad humairi May 11, 2011 at 9:44 PM  

Makdara,

InsyaAllah, masin kata-kata mak.

ahmad humairi May 11, 2011 at 9:46 PM  

Miecyber,

ermmmm....kretip.
Saya juga ketip bibir, kering tekak nak bagi komitmen sama.....

ahmad humairi May 11, 2011 at 9:47 PM  

Kakzakie,

Orang Johor pun apa kurangnya....
Orang kaya-kaya lagi.....

ahmad humairi May 11, 2011 at 9:49 PM  

w/salam sahrom,

InsyaAllah.
Perak kan bertambah maju, makmur di bawah naungannya.

Sham May 12, 2011 at 1:34 AM  

waa masuk book of record tu...gud luck...

ibuintan May 14, 2011 at 12:54 AM  

assalamualaikum Cikgu,

sedang buat apa tu.. pelita 1M ke

sahromnasrudin May 14, 2011 at 5:51 PM  

assalamualaikum...

komen sebelum ini, semua dah hilang kan cikgu...huhhuh

takpela, kita ucap selamat bercuti di hujung minggu :-)

ahmad humairi May 14, 2011 at 11:52 PM  

W/SALAM IBUINTAN,

pelita teknologi kini....pakai bateri...mudah-mudahan dapat mencipta rekod, insyaAllah.

ahmad humairi May 14, 2011 at 11:53 PM  

w/salam sahrom,

nak buat camane....sabojela.

Selamat berhari minggu, moga ceria selalu.

Abd Razak May 15, 2011 at 12:54 AM  

Assalamualaikum cikgu...

Bersungguh-sungguh nampaknya mereka tu...

ahmad humairi May 15, 2011 at 1:05 AM  

w/salam Abd Razak,

Benar, mereka sangat menurut apa yang diarahkan dan mereka amat komited!

Adinda Amy Sensei May 15, 2011 at 3:16 AM  

yeaaayy esok hari guru...hehe
selamat hari guru buat cikgu myri..awal ucap ni..hehe

Amy Syaquena May 15, 2011 at 4:37 AM  

Kreatifnya , bersunguh2 mereka menyiapkannya kan...

cikgupj May 15, 2011 at 9:17 AM  

Salam...SELAMAT HARI GURU KEPADA Cikgu Humairi dan Semua Guru Malaysia!!!Maaf Fizikal, Mental dan Emosi!hehe...

Ann Huda (Ate) May 15, 2011 at 5:42 PM  

Selamat Hari Guru, Cikgu..(Err..Masih nyanyi lagu Kami guru Malaysia lagi ke?)

Mutiara Bernilai May 15, 2011 at 6:02 PM  

Salam alaik cikgu Humairi.

wah. menarik ya program 10 ribu tu :)


nway, selamat hari guru Cikgu Humairi!

:)

ahmad humairi May 15, 2011 at 7:36 PM  

Amy Sensei,

Selamat Hari Guru buat anda juga....yeayyy...esok cuti hari wesak jugak...

ahmad humairi May 15, 2011 at 7:37 PM  

Amy Syaquena,

Benar, mereka cukup komited untuk menjayakannya.

ahmad humairi May 15, 2011 at 7:38 PM  

Ate,

hrmmmm...masih lagi...lagu itu menjadi lagu wajib saban tahun disamping lagu thema yang bertukar ganti setiap tahun.

ahmad humairi May 15, 2011 at 7:39 PM  

w/salam mutiara,

Selamat hari guru buat mutiara....mutiara cikgu saya jugak.

ahmad humairi May 15, 2011 at 7:40 PM  

w/salam cikgupj,

Selamat hari guru buat anda juga....maaf zahir dan batin.

Kakzakie May 15, 2011 at 9:10 PM  

Assalamualikum cikgu,

Pantun kita dah hilang cikgu.
hari ini kakak nak ucap Selamt Hari Guru buat cikgu.

Pelita dah terpasang belum?...

aeyman_syafiq301 May 16, 2011 at 6:56 PM  
This comment has been removed by the author.
ahmad humairi May 16, 2011 at 7:02 PM  

w/salam kakzakie,

pantun dah terpadam, namun pelita bakal menerangi..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP