MUTIARA KATA HARI INI

Saturday, September 11, 2010

ZIARAH PUSARA

Align Center
SESUDAH BERSEMBAHYANG
DI PAGI RAYA
MENZIARAHI PUSARA
KAUM KELUARGA
BUNGA DITABUR DOA PUN DIBACA
MUDAH-MUDAHAN ROHNYA
DICUCURI RAHMAT

16 comments:

penjejak maya September 11, 2010 at 2:16 AM  

salam,

takbir bergema mengingatkan pada yang tiada..

maiyah September 11, 2010 at 3:14 AM  

Ya Allah.. cucurilah rahmat ke atas roh mereka seluruh dunia..

sy x pegi ziarah kubur suami pun sbb ada masalah tp cukuplah sy doakan dr jauh..

kakcik September 11, 2010 at 4:04 AM  

Semoga roh mereka yang mendahului kita aman di Jannah sana. Amin.

ahmad humairi September 11, 2010 at 5:57 AM  

w/salam PM,

Mudah-mudahan akan ada yang ingat bila aku telah tiada.

ahmad humairi September 11, 2010 at 5:59 AM  

maiyah,

sebenarnya tidak jauh mana....ianya amat dekat di hati.

ahmad humairi September 11, 2010 at 6:00 AM  

Kakcik,

Amin, aman di Taman Firdausi.

Insan Marhaen September 11, 2010 at 4:32 PM  

Raya kali ni IM tak sempat ziarah kubur abah.

IM berdoa dari jauh sahaja, selalu gitu!

Abd Razak September 11, 2010 at 7:07 PM  

Salam...

Mengingati mereka yang telah pergi setiap hari dalam doa kita

ahmad humairi September 11, 2010 at 7:08 PM  

IM,

biar jauh di mata tapi dekat di hati.

ahmad humairi September 11, 2010 at 7:09 PM  

w/salam Abd Razak,

Moga bila kita telah pergi....aka ada yang mengingati.

Fakeh September 14, 2010 at 2:04 AM  

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

DDrfauziah September 15, 2010 at 8:49 PM  

Aslmkm Cikgu.
Salam Raya. Maaf zahir batin.
Kak G mohon bbyk maaf juga kerana lewat berkunjung. Tahun ni terlebih bz la pulak!
Al Fatihah kepada semua yang telah kembali. Semoga roh-roh mereka dicucuri rahmat. Amin.

sahromnasrudin September 16, 2010 at 12:57 AM  

salam cikgu..cantik cikgu buat slide kad raya tue..leh turun ilmu cikit tak???
designnya sgt klasik sekali..spt sebuah wayang gambar lama

ahmad humairi September 16, 2010 at 8:41 AM  

w/salam Kak G,

Takyahlah kak G mohon maaf kalo kes ni....kita sama memahami kesibukan di aidilfitri ni...

ahmad humairi September 16, 2010 at 8:49 AM  

w/salam sahrom,

Kalo nak design yang camtu...klik je pada make your own tu...(banyak lagi design yang canggih...)pastu ikut jer langkah-langkah yang dia bagi...

1. sebelum tu kumpulkan gambo-gambo dalam satu folder, senang nak 'drag-drop' nanti. Namakan file-file tu.

2. drag-drop atau copy-paste dalam ruang yang dia minta.

3. Dapatkan kodnya dan kopipeskan dalam gadjet HTML/JavaScript...letakkan kat mana-mana yang ko suka.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP