MUTIARA KATA HARI INI

Sunday, March 28, 2010

TAHNIAH SK SUNGAI GALAH



Tahniah SK Sg Galah!!!
Target ke perlawanan akhir telah tercapai.
Kalah di final.
Bermakna anda naib juara.

Terima kasih kepada Manchester United
kerana telah menaja jersi pasukan.

10 comments:

maiyah March 28, 2010 at 10:56 AM  

tahniah.. maju bola utk negara chayok!

ahmad humairi March 28, 2010 at 6:31 PM  

maiyah,
terima kasih datang memberi sokongan, moga terus sihat walafiat..

Finaz March 28, 2010 at 6:44 PM  

MU taja versi? Bagusnya..
Oh! Tahniah SK Sg Galah. Gunakan semua skills dan teknik yg coach korang ajar. Semoga hasrat jadi juara tercapai Amin...

psst, korang kalo jadi juara konfem pengetua korang tak teragak2 nak luang masa & usaha utk lebih naik taraf sukan bolasepak kat skolah korang..Silap2 dia usulkan kursus2 tertentu...perghhhh best giler..

ahmad humairi March 28, 2010 at 7:34 PM  

finaz,

haah..tu yang pasukan laen jeles tu...(Estoy de acuerdo)

zue March 28, 2010 at 9:08 PM  

tahniah buat pemain bola sk sg galah.
tak sangka ek..MU taja jersi.

ahmad humairi March 28, 2010 at 9:19 PM  

zue,

begitulah seperti yang diuar-uarkan oleh juruacara semasa memperkenalkan pasukan sksg ketika perlawanan akhir tuh...

ustaz eds March 29, 2010 at 5:32 AM  

Tahniah SK Sg Galah....apa ganjarannya cikgu...bawa pegi tengok game MU, boleh?

ahmad humairi March 29, 2010 at 5:11 PM  

terima kasih ustaz....boleh je tengok game tu kat stadium astro...hehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP