MUTIARA KATA HARI INI

Saturday, August 22, 2009

SIKIT CUKUP, BANYAK PUN HABIS

*klik pada imej untuk paparan lebih jelas


JANGAN BELI BANYAK-BANYAK,
BELI SEDIKIT JE
BELI SIKIT CUKUP
BELI BANYAK...
HABIS DIBUANG...

6 comments:

Cikgu Adham August 22, 2009 at 4:33 AM  

slm... betull tu.. jgn membazir

Saliza August 22, 2009 at 6:04 AM  

Setuju sgt, tapi kita ni manusia..
seringkali terlupa..

maiyah August 22, 2009 at 7:47 AM  

salam.. mmg kekadang bila nampak yg berkenan mula rasa nak sangat beli.. ikut hati ler tu

syahbandar87 August 22, 2009 at 11:37 PM  

eh pedia ni..lauk pauk berbuka ke..hehe

ahmad humairi August 23, 2009 at 5:40 PM  

maaf..x berapa sempat nak respon..
terima kasih...

cikgu adham,
membazir itu saudara syaitan..jangan sekali bersaudara dengannya..

saliza,
"practice makes perfect" - insyaAllah kita tidak mudah dilupakan.

mantan,
yuo're right mantan, bersederhanalah...

maiyah,
terima kasih. selalu respon tulisan saya. kita kena ikut kata hati...melihatlah dengan hati..jangan dengan mata semata...

syahbandar87,
haah..juadah berbuka puasa...sssaja mencabar iman...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

TOP VISITOR

Statistik Pelawat Hari Ini

Try us on Wibiya!

Blog Archive

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP