MUTIARA KATA HARI INI

Saturday, September 10, 2011

Hadiah Buat Pengunjung

Saudara Zulkbo dah buat.
Ramai jugak Blogger yang dah buat.
Aku pun nak buat jugak.

Perhatikan kaunter Pengunjung Blog ini di atas.
Pengunjung yang ke 300,000 akan aku berikan hadiah.
Hadiah misterilah kiranya sebab aku tak bagi tau dulu nih.

Juga ada hadiah untuk pengunjung ke 300,200.
Juga ada hadiah untuk pengunjung yang ke 300,300.

Syarat :

1. Terbuka kepada para Blogger dari Malaysia sahaja.
2. Jika anda pengunjung bertuah pada angka itu, Print Screen Kaunter di atas dan e-melkan kepada humairi@ymail.com sebagai makluman buat saya beserta alamat yang lengkap.
'Print Screen' memaparkan header blog, 'Follower' dan kaunter Pengunjung bertuah tersebut.
3. Blogger yang sama hanya layak memenangi satu hadiah. Tak aci menang dua kali. Bagi can blogger yang lain ok.
4. Jika tiada pengunjung bertuah, atau mungkin saya sendiri yang bertuah, hadiah akan saya berikan kepada sesiapa yang bertuah pada perkiraan saya sendiri.
5. Terma dan syarat mungkin berubah dari semasa ke semasa.

Bukannya apa....cuma rasa terbuku di hati kalau tak beri apa-apa penghargaan buat pengunjung sebelum Bulan menyepi panjang...

29 comments:

ORLANDO AHMAD September 11, 2011 at 1:02 AM  

fuh debar2 bile klik blog cikgu ni.. harap2 ade luck.. kena masuk banyak kali baru dapat ni keh3

Fatin Mraz September 11, 2011 at 1:16 AM  

sebelum menyepi panjang?? nak kemana tuh..

ibuintan September 11, 2011 at 4:44 AM  

apa khabar cikgu?

moga saya yang bertuah tu

cikgu menyepi untuk menunaikan haji ke?

Abd Razak September 11, 2011 at 4:15 PM  

Assalamualaikum..

Moga cikgu sihat hendaknya..

Kena intai blog cikgu ni setiap harilah...:)

Mommy Fara September 11, 2011 at 8:06 PM  

Cikgu sihat tak? Semua ok? Harap dpt baca blog Cikgu setiap hari!

=D

Kakzakie September 11, 2011 at 10:44 PM  

Cikgu.... kalau macam ini nampak gaya kena selalu keep-track mana tahu kakak dapat hadiah misteri itu....:)

ainhany September 12, 2011 at 1:14 AM  

salam syawal cikgu,

harap2 tercalon jadi pengunjung bertuah....takpe2 esok ceq datang lagi dan lagi...nak juga hadiah..

terima kasih cikgu

Kunang-Kunang September 12, 2011 at 5:47 PM  

Assalamualaikum Cikgu,

Semoga niat yang baik itu dipermudahkanAllah.

DDrfauziah September 13, 2011 at 12:56 AM  

Aslmkm.
Hmmm. Tahniah yang bakal menang.
Doa Kak G mengiringi semoga Cikgu diberkati dalam misi & matlamat yang baik. Amin.

aby September 13, 2011 at 5:31 AM  

salam AH,
hadiah Myvi lagibest atau proton Inspira yer ..

klu aby bagi kitten jer ..
he..he...

semoga sampai keangka tersebut ...

sahromnasrudin September 13, 2011 at 5:55 PM  

assalamualaikum cikgu..

agak2 ada tak rezeki sy utk jadi pengunjung bertuah huhuhuhh

zue September 13, 2011 at 9:51 PM  

sy pengunjung yg ke 28353...peh jauh lagi tu..kena slalu dtg sini :)

zue September 13, 2011 at 9:51 PM  

sy pengunjung yg ke 28353...peh jauh lagi tu..kena slalu dtg sini :)

ainhany September 14, 2011 at 11:29 PM  

salam cikgu

selamat hari malysia..semuga negaraku indah dimata dan dimatahati

erm..singgah2 jengok nie...:)

ahmad humairi September 17, 2011 at 6:11 AM  

orlando,

tak usah cemas berdebar....ko datang je...mana tahu bertuah badan.

ahmad humairi September 17, 2011 at 6:12 AM  

fatin,

menyepi panjang....andai pencen awal...huuuu...

ahmad humairi September 17, 2011 at 6:13 AM  

ibuintan,

haah pegi haji yang main dam tu je...

ahmad humairi September 17, 2011 at 6:14 AM  

w/salam Abd Razak,

intai kami antara nampak....esok jangan rindu-rinduan...

ahmad humairi September 17, 2011 at 6:15 AM  

Mommy Fara,

Saya ok,
cuma masa agak mencemburui saya...

ahmad humairi September 17, 2011 at 6:16 AM  

Kakzakie,

InsyaAllah, kakzakie pasti bertuah nanti...datang selalu.

ahmad humairi September 20, 2011 at 5:01 PM  

ainhany,

salam penghujung syawal. Rajin-rajinla singgah...insyaAllah bertuah nanti.

ahmad humairi September 20, 2011 at 5:02 PM  

w/salam kunang-kunang,

insyaAllah, Allah menerimanya sebagai ibadah.

ahmad humairi September 20, 2011 at 5:03 PM  

w/salam kak G,

Kak G jugak boleh menang, singgah selalu!

ahmad humairi September 20, 2011 at 5:04 PM  

w/salam aby,

Biar lambat asalkan jangan berhenti....kita pasti sampai, insyaAllah.

ahmad humairi September 20, 2011 at 5:05 PM  

Sahrom,

Kalu dah rezeki, pasti tak ke mana..

ahmad humairi September 20, 2011 at 5:05 PM  

zue,

singgahlah selalu....walau jauh, tapi dekat di hati..

ahmad humairi September 20, 2011 at 5:06 PM  

w/salam sekali lagi ainhany,

terima kasih sudi singgah mengintai.

ahmad humairi September 20, 2011 at 5:07 PM  

miecyber,

....macam magnet ek???

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP