MUTIARA KATA HARI INI

Monday, August 26, 2013

Dari Raub Mereka Datang.

Mereka bertiga dibawa bersama dari Raub, Pahang. Masih kecil lagi. Comel.


Kitty, Katty dan Kelly. Meow- meow female. Rasa nak berbesan ngan ABY (Klik pautan ini) plak. Nanti boleh dapat baka baik punya!. Anak punya hal - dibelinya makanan kucing - wiskas junior, siap ngan pasir dan bekas meow- meow tu nak melepaskan hajat. Memang boleh diajar....kalau mereka nak melepas, ke situlah perginya. Kini dibelinya pulak loceng serta alatan mainan yang lain.

Meow-meow itu sedang beraksi :


Kitty


Katty


Kelly

8 comments:

Kakzakie August 26, 2013 at 11:22 PM  

Heee... comelnya cikgu:)
Dah jangkit aby ni membela. Boleh masuk competition kalau menang dapat makanan kucing free setahun..

Temuk August 27, 2013 at 7:56 AM  

Assalam Cikgu Humairi
Kalaulah tak alah diri ni dek terjahan bulu kucing, nescaya menjadilah rumah ini rumah kucing, dan para penghuni asalnya menjadi penjaganya.

aby August 27, 2013 at 9:38 AM  

Salam AH,
Br sempat buat reply. Wah, 3K yg comel2 . Ayah juga yg kena kuar bajet yer. Utk prmulaan ni ok guna whiskers, tp bile meow2 ni mmbesar kena carik makanan dr petshop plak, bnyak brand2 lain yg blh kita buat pilihan.
Cntik bila di bg guna rantai leher tu.
Tk lupa juga ucap TQ kerna wawarkan blog aby

ahmad humairi August 27, 2013 at 4:55 PM  

kakzakie,

Kuman terbang....dah hinggap kat sini....memang berjangkit kat aby...hehe.. Saya akan sentiasa merujuk kat aby untuk nasihat-nasihat selanjutnya.

ahmad humairi August 27, 2013 at 4:59 PM  

w/salam Abag Temuk,

Saya teringat pada KUDATI, dan KUJAN yang menghujani dinding serta sudut-sudut tertentu di Laman Abang Temuk. Mungkin kerana alahan tersebut, makanya KUDATI tak diberikan taraf PR oleh pihak tuan rumah.

Sihat Ceria Selalu!

ahmad humairi August 27, 2013 at 5:03 PM  

w/salam aby,

Saya akan sentiasa memerlukan nasihat dari pakar (abylah - siapa lagi?). Nanti mungkin rombongan peminangan dari Kg Gajah akan berkunjung ke premis aby (adeke???).

Terima kasih aby atas tunjuk ajar serta perkongsian ilmu di blog aby.

Mon MonaLea August 29, 2013 at 12:33 AM  

comel2 semuanya. tapi kita takut kucing

ahmad humairi September 17, 2013 at 7:16 PM  

MonaLea,

Tak ngape pegang.....
Semua orang pun pegang...
apa nak di takutkan...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP