MUTIARA KATA HARI INI

Friday, December 7, 2012

BERSATU


Tak pasti siapa yang lukis atau edit, tapi ini harapan seluruh rakyat Malaysia. Bersatulah untuk agama, bangsa dan negara.

12 comments:

yangbaik December 7, 2012 at 8:50 PM  

saya suka, saya suka...
alangkah bermaknanya 1Malaysia andai ia satu kebenaran yang hakiki...
p/s: rock ler... tuan guru

aby December 7, 2012 at 9:21 PM  

Salam AH,
Stuju sngat2. Bulat air kerana pmbemtung. Bulat manusia kerna muafakat. Muafakat dtg dr brsatu,
Eh, eh. Betul ke kata2 aby tu

Al-Manar December 8, 2012 at 3:41 AM  

Impian dan harapan. Tidak menguntungkan yang berpolitik - sayang.

Temuk December 9, 2012 at 10:05 AM  

Bermula dengan lukisan. Mungkin pada suatu zaman keramat nanti, para cicit mereka, bersepadu sebagai sebuah ummah.

ahmad humairi December 13, 2012 at 5:43 PM  

Owh...ko suka ye????
gelak sakan nampak????
YB memang camtu...hehe

ahmad humairi December 13, 2012 at 5:46 PM  

w/salam aby,

Betullah tu.
Setuju sangat!

Macam dalaM slogan BERSATU BERSETIA BERKHIDMAT jerr!

ahmad humairi December 13, 2012 at 5:47 PM  

Al Manar,

Itulah yang payahnye orang berpolotik nih....tak untung deme tak sokong....hhhaaaiiihhhh....

ahmad humairi December 13, 2012 at 5:52 PM  

Temuk,

Seperti kata Tuan Al Manar - impian dan harapan, tidak menguntungkan orang berpolitik.

Bilalah agaknye zaman keramat tu??? Lepas PRU 13 ni kot??...cucu cicit deme boleh join main sama dah kot??

Temuk December 17, 2012 at 7:57 AM  

Singgah lagi saya ni, Cikgu Humairi. Sebab nak rakamkan juga.... harapan semoga 12.12.12 yang baru berlalu (maaflah baru tahu) telah Cikgu dan isteri sambut dan lalui dengan gembira dan bahagia, sebagai tarikh ulangtahun perkahwinan yang sungguh istimewa. Insya-Allah. Semoga Allah memberi kesihatan dan ke'afiatan yang berterusan kepada Cikgu berdua, dan juga seluruh ahli keluarga.

Silbi Abigail December 22, 2012 at 8:40 PM  

sememangnya dorang begitu di lobi Parlimen.. cuma dalam dewan, mereka laksanakan tugas mereka.

ahmad humairi December 24, 2012 at 5:06 AM  

Abang Temuk,

Tak ngape bang...xyahla mintak maaf pulak. Xde pape yang istimewa tentang hari tersebut. Terima kasih banyak atas doa....saya amat menghargainya. InsyaAllah...

ahmad humairi December 24, 2012 at 5:08 AM  

Silbi Abigail,

Begitu juga saya mengagak....dah btugas mereka....bertikam lidah memberikan yang terbaik untuk rakyat!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP