MUTIARA KATA HARI INI

Thursday, July 25, 2013

DUIT RAYA

Duit raya kepada yang yang sudi
buat sendiri
di aidilfitri
maaf zahir batin ucapan terkini
gabenor bank memerhati....



13 comments:

Kakzakie July 25, 2013 at 8:28 PM  

Wah... banyak tu cikgu. Meh kita bagi dua nak hihi...

aby July 26, 2013 at 12:42 AM  

Best juga klu blh buat duit sndirikan ...
Apepun, selamat mnyambut hari nuzul quran

pena rozie July 26, 2013 at 1:42 AM  

Nak duit rayer ckit.....

ahmad humairi July 26, 2013 at 4:14 PM  

kakzakie,

xyah bagi dua....amik sumenye...Najib da bagi separuh dari nilai tu.....hihi..

ahmad humairi July 26, 2013 at 4:15 PM  

aby,

Selamat buat aby juga dan selamat hari raya, maaf zahir dan batin.

ahmad humairi July 26, 2013 at 4:17 PM  

pena rozie,

boleh, boleh....copy paste jer!

ALIAAZUAN July 28, 2013 at 6:49 AM  

nak duit dlm rupiah...raya ni kayo-rayo sikit...hehehe.

ahmad humairi July 28, 2013 at 10:02 PM  

AA,

Ini mesti kes teringatkan Bandung...
Merasalah ko kaya rupiah....alhamdulillah.

Selamat menyambut aidilfitri, maaf zahir dan batin.

Al-Manar July 29, 2013 at 3:13 PM  

Semata mata menuggu tamu keramat Lailatul Qadr.

Selamat Hari Raya

ahmad humairi July 29, 2013 at 9:12 PM  

Al Manar,

Semata-mata menunggu - diibaratkan seperti menunggu buah yang tak gugur.

Usahakan menjolok agar buah yang diidam dapat dinikmati!!!

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.

Temuk August 2, 2013 at 1:23 AM  

Assalamu'alaikum Cikgu Humairi,

Nak kene ziarah sape le agaknye ghaye ni kalo nak duit sebeso tu ye, Cikgu? Kalo tu ari jadi oghang kuat calon yang menang pilihanghaye, ghaye ni mengkali dapatle duwe tige lei duit keghoteh macam tu daghi diye.

Selamat hari raya. Maaf zahir batin.

ahmad humairi August 5, 2013 at 5:29 PM  

w/salam Abang Temuk,

Betui tu. Mase menabo dwet dulu tu (kempen pilihanraya dulutu), bejuta mengeskot YB ngeluo dwet. Selai due masuk poket sendiri...bukan saye...demeletu...hihi.

Amsyahril Syahril August 23, 2013 at 1:54 AM  


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya ingin bersama-sama kalian dalam dunia siber ini. Saya juga mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya catatkan dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elakkan perkataan buruk, bersifat hasutan, atau fitnah. Jagalah akhlak kita sewaktu berbicara di blog ini. Terima kasih.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP